El

1920257_1471303466414880_881075016_n

Imi este dor de ea. Imi este dor de buzele ei de un rosu senzual, de parfumul unic al pielii ei, de parul castaniu si catifelat si de ochii ei in care ma scufundam de fiecare data cand ii priveam. Vocea ei era muzica inimii mele, melodia care imi alina durerea. Micile ei glume erau punctul culminant al zilelor mele.

Cea mai buna calitate a ei era siguranta de sine pe care o emana la fiecare pas dand impresia ca este singura femeie de pe pamant. In zilele noastre rareori mai intalnesti o femeie atat de speciala si unica precum ea. Era constienta de furmusetea pe care o poseda. Cu o singura privire te fermeca si iti dadea senzatia ca esti hipnotizat. Stia ca in secunda in care va pasi in orice incapere, fiecare pereche de ochi va fi indreptata asupra ei. Si barbatii si femeile erau pur si simplu atrasi de ea si de felul ei de a fi. Mergea cu atata eleganta si de aceea femeile o invideau, iar barbatii o doreau.

Imi aduc aminte fiecare delaliu legat de ziua in care am intalnit-o. Purta o rochie rosie, eleganta, care ii punea in evidenta formele voluptoase si in care pur si simplu radia. A fost dragoste la prima vedere. In acel moment am stiut ca aceasta femeie imi va schimba viata pentru totdeauna. Nu am stiut daca voi avea prilejul de a trai o viata intreaga sau doar o zi alaturi de ea, dar era clar ca va fi una din cele mai importante femei din viata mea.

Am iubit-o din prima clipa si cu siguranta o voi iubi pana in ultima. Din pacate frica si mandria au fost mai puternice decat iubirea. Aceste doua sentimente daunatoare mi-au distrus fericirea. Datorita lor nu am putut sa imi exprim sentimentele mele fata de ea, cu toate ca o iubeam cu toata fiinta mea si as fi fost in stare sa imi dau si viata doar ca sa o vad feiricita. Mi-a fost frica ca ma va respinge si ca voi trai toata viata in durere si lacrimi datorita respingerii.

Am fost prea mandru sa imi exprim eu primul sentimentele, sa imi ofer inima pe tava, sa distrug zidurile care imi protejeau barbatia si sa las usa larg deschisa pentru o femeie. Din pacate am renuntat la iubire crezand ca nu va fi prea dureros. Abia acum realizez cat de tare doare. Este prea tarziu pentru regrete, pentru ca sunt inutile. Acele timpului nu mai pot fi date inapoi si de aceea acum nimic nu mai poate fi schimbat. Singurul mod de a-mi alina durerea este sa imi aduc aminte de ea si de clipele petrecute impreuna.

Din nefericire am lasat-o sa plece fara sa o opresc. Acesta va fi sentinta cu care voi avea de trait tot restul vietii.

Protected by Copyscape Website Copyright Protection

8 thoughts on “El

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s