Poate…

10149496_1483144938564066_801917814_n

Poate ca intr-o dimineata racoroasa de vara, in timpul unei plimbari, voi ridica privirea din pamant si iti voi intalni ochii.

Poate in acea clipa vechile sentimente imi vor inunda trupul, in timp ce iubirea pentru tine va reincepe sa curga prin vene. Poate ca in momentul in care ma vei privi, vechile sentimente vor iesi la suprafata.

Poate vei veni la mine si ma vei saruta pasional, dupa care ma vei cuprinde in cea mai lunga imbratisare posibila. Poate imi vei spune cat de mult ai regretat ca m-ai pierdut prima data si ti-ai petrecut fiecare zi gandindu-te la mine si cautandu-mi privirea in ochii fiecarei femei din jurul tau.

Poate dupa tot acest timp pierdut si nopti nedormite din cauza dorului pentru tine, vom putea fi impreuna. Sunt curioasa daca dupa ce una dintre cele mai mari dorinte ale mele ar deveni realitate, as fi cu adevarat fericita?

Protected by Copyscape Website Copyright Protection

10 thoughts on “Poate…

  1. Este posibil, nu stiu. Acum cred ca daca as fi cu EL, as fi fericita si nu as mai avea nevoie de nimic. Dar poate ma insel…

 1. Dar e ok, mereu ne facem iluzii și speranțe false și apoi sfârșim dezamăgiți. Nu te mai gândi la ”ce-ar fi dacă” sau la ”poate că”. Îți alimentezi singură durerea..

 2. Nu ar mai fi niciodata la fel. Si eu trec prin asta, si eu imi pun aceleasi intrebari.
  Cred ca, mai degraba, trebuie sa astepti acea dimineata racoroasa de vara, cand, in timpul unei plimbari, iti vei ridica privirea din pamant si ii vei intalni ochii LUI, a celui ce va fi cu adevarat EL.
  Multa putere interioara iti doresc, sa te opresti din a dori ceva ce nu va mai fi la fel (valabil si mie sfatul, numai ca eu ma pricep mai bine sa le dau decat sa le execut 🙂 ).

  1. Stiu ca ai dreptate, dar cateodata e greu…. Sincer astept cu nerabdare ziua in care voi da ochii cu adevaratul EL. Mersi de sfaturi. 🙂

 3. Poate…Sper să ai parte de siguranță și stabilitate! Când e loc de acest „poate” e complicat. Multă baftă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s