Dor

65224_263637420435381_614079574_n

Imi este dor de tine. Cu fiecare zi care ia sfarsit iti simt lipsa tot mai mult. Zi de zi, dorul meu creste. As vrea sa fii aici cu mine si sa fim macar amici daca mai mult nu se poate. Ar fi de ajuns o singura privire. Doar sa te pot vedea pe strada chiar si fara sa iti vorbesc.

Nu am crezut vreodata ca iti voi simti lipsa atat de tare. Nu am crezut nici macar pentru o secunda ca dupa atata timp voi mai suferi din cauza ta. Dupa luni intregi de chin am renuntat la gandul ca voi putea vreodata sa te uit in totalitate.

Sunt sigura ca tu nici macar nu te gandesti la mine. Probabil ca m-ai uitat complet. Din pacate asta este adevarul si cu toate ca adevarul doare cel mai tare, nimic nu poate fi schimbat. Nu as schimba nimic, pentru ca nu am niciun regret in privinta ta. Daca tu nu ai fi aparut in viata mea, nu as fi avut onoarea de a simti cele mai frumoase sentimente din viata mea. Poate ar fi fost mai bine daca nu te-as fi cunoscut. Am fi trecut unul pe langa altul si fiecare si-ar fi vazut linistit de viata lui.

Cu siguranta ai uitat de mine, ai uitat ca am existat vreodata. Ai uitat ca intr-o dupa-amiaza calda de vara m-ai intalnit. Cu toate astea, mie nu imi pasa. Eu nu te-am uitat si nu te voi uita niciodata. Inima mea va avea intotdeauna un loc special pastrat doar pentru tine.

4 thoughts on “Dor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s