Ea

541023_240069839458806_1885680986_n

Nu are stare. Nu poate sta intr-un singur loc. Se invarte in camera si merge dintr-o parte in alta a casei. Se aseaza pe un scaun langa geam si priveste afara. Priveste oamenii de pe strada care alearga grabiti spre destinatiile lor. Fiecare om isi vede de viata lui, fiecare om are problemele si grijile lui.

Ce face ea? Ea sta in casa asteptand. Nici ea nu mai stie pe cine sau ce asteapta. De mult nu mai stie ce vrea de la viata. Cateodata ii este dor de persoana care era in urma cu ceva timp. Ea era total diferita, dar si trecutul era cu totul altfel.

Poate il asteapta pe el. Ii este tare  dor de el si ar vrea sa il vada. Cine stie? Poate el este medicamentul de care are nevoie.

In ultimul timp este foarte indecisa. Nu stie ce vrea sau unde si-ar dori sa fie in aceasta clipa. Oare daca ar fi in alt oras sau alta tara i-ar fi mai bine? Ar fi mai fericita? Ii este teama sa plece pentru ca nimic nu este sigur. Daca ii va fi mai rau? Atunci cu siguranta ar duce lipsa acestui loc, acestui moment.

Nu stie ce isi doreste de la viata. Singurul lucru concret este dorinta de a fi fericita si sanatoasa. Atat si nimic mai mult. Starea materiala nu conteaza, atata timp cat va fi fericita. Si-ar dori ca viata sa fie mai simpla si sa nu mai fie atata haos. Din pacate, totul este atat de complicat…

 

2 thoughts on “Ea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s