Un nou inceput

woman-smoking-black-and-white-photo

A mai trecut un an, am mai “imbatranit” cu un an. Am ajuns la varsta de 22 de ani si am realizat ca ma simt ca la 17 ani. Unii ar spune ca asta este un lucru foarte bun deoarece este important sa ne mentinem tineri, dar consider ca trebuie sa ne si maturizam putin. Am ramas “blocata” la minunata varsta de 17 ani pentru ca anul respectiv a fost cel mai frumos din viata mea si tot atunci am avut prilejul sa am parte de cea mai frumoasa vara.

Intr-o noapte in care nu am putut sa dorm am inceput sa imi amintesc de acea vara si sa incerc sa realizez ce a fost diferit in vara aceea si de ce a fost asa de superba comparativ cu restul verilor. Am realizat ca la varsta aia eram cu adevarat fericita pentru ca imi traiam viata la maxim, pentru ca ma distram si fiind mai rebela nu ascultam de vorbele altora si faceam tot ce imi trecea prin minte. Nu stiu daca a fost bine sau nu faptul ca timp de tre luni de zile mi-am trait viata fara reguli, dar consider ca din moment ce si acum imi amintesc cu drag de acea vara, cred ca a fost o decizie destul de buna.

Si asa m-am decis ca din 2017 vreau sa ma pun eu pe primul loc. Sa imi traiesc viata dupa proriile principii si nu dupa regulile altora. Vreau sa fac tot ce imi place si sa fiu cu adevarat fericita. Asa ca m-am hotarat sa revin la marea mea pasiune: scrisul. Si uite-ma stand pe parchetul rece si savurand o tigara in timp ce scriu aceste randuri. Probabil ca undeva in adancul sufletului meu stiam ca voi reincepe sa scriu si de aceea nu mi-am inchis blogul.

Din pacate multi dintre noi asteptam o noua saptamana, o noua luna sau un nou an pentru a ne decide sa ne schimbam sau sa schimbam ceva in viata noastra, dar ar trebui sa facem asta in fiecare zi. In fiecare dimineata cand ne trezim sa decidem sa fim mai buni si mai iubititori nu doar cu cei din jur, dar si cu noi insine, pentru ca viata e prea scurta pentru a fi irosita facand ceea ce nu ne face fericiti.

6 thoughts on “Un nou inceput

  1. Eu, la aproape 26, deja ma simt batran… Maine-poimaine fac 30, raspoimaine 40 si la revedere tinerete…. Numai la asta mi-e gandul…. Poate si pentru ca in anii trecuti am fost mai “tacut” si poate nu am profitat la maxim de adolescenta si post-adolescenta….

  2. Trebuie să ne asumăm trecerea timpului. Şi mie îmi pare rău de lucruri pe care nu le-am făcut când trebuia, iar, deşi sunt student, consider că a trecut vremea distracțiilor și-am început să iau viața-n serios. E trist să realizezi că nu-ți rămâne decât să munceşti şi, câteva zile pe an, să te bucuri de timpul liber.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s