Cine iubeste mai mult?

original

Cine iubeste mai mult intr-o relatie? Ea? El? Amandoi in mod egal? Sau… fiecare in felul lui?

Noi, femeile am spune ca noi iubim mai mult si ne aratam afectiunea fata de ei mult mai intens. Le oferim mici cadouri, facem mici gesturi de dragoste, ii ascultam, ne dorim sa povestim cu ei cate-n luna si-n stele, sa ne povesteasca tot ce ii preocupa, tot ce ii fac sa sufere, sa ne spuna toate secretele si cele mai negre ganduri.

Ei ar spune ca nu este adevarat si ca noi ne dorim prea multa afectiune si atentie ceea ce nu ne pot oferi in fiecare clipa. Ca noi vrem sa vorbim prea mult, in timp ce ei vor doar sa ne tina in brate. Refuza sa ne spuna suferintele lor pentru ca nu le sta in fire sa se planga, ca doar sunt barbati si un barbat nu isi plange de mila, nu? Dar, spun ei, daca nu ne iubesc asa cum vrem noi si nu sunt mereu romantici, asta nu inseamna ca nu tin la noi. Ei sustin ca ne iubesc la fel de mult, doar ca o fac in felul lor si ca daca nu ne-ar iubi, nu ar mai fi cu noi. Oare asa sa fie?

Cat mister. Ei nu stiu ce gandim si cat de mult ii iubim, iar noi nu stim ce gandesc ei si ce simt cu adevarat pentru noi.

Ce parere aveti? Cine iubeste mai multe intr-o relatie?

3 thoughts on “Cine iubeste mai mult?

  1. Neața, Rose. Citindu-ți postarea m-ai făcut să zâmbesc. Eu, personal, am avut doar experiențe de genul: ”știu eu mai bine cum trebuie să te îmbraci, ce trebuie să mănânci, unde trebunie sau nu trebuie să te duci, de ce ai întârziat, de ce ai stat așa puțin, de ce nu mă asculți, fă cum zic că știu eu, și cea mai tare, EU AM ÎNTOTDEAUNA DREPTATE și NICIODATĂ NU AM GREȘIT:” Mnooo… A trecut mult timp și încă încerc să uit. Nu contest iubirea și dorința ei de ”mai bine”, dar din câte observ, cele mai multe femei se schimbă foarte mult în momentul în care Relația devine serioasă. Din acel moment eu am fost singurul Vinovat pentru orice… și m-am chinuit așa câțiva ani, sperând că va înțelege.
    Concluzia mea e că ambii parteneri iubesc diferit, iar iubirea nu e nici măsurabilă, nici comparabilă. Și ce m-a învățat tata, și am descoperit eu în timp, e că întotdeauna unde-s doi, unul va avea atitudine iar celălalt altitudine…. Doh…

    1. Imi pare rau ca ai avut asa experiente negative. Interesanta ideea cu “atitudine si altitudine”. Imi place sa cred ca daca este vorba de iubire reala, fiecare va iubi in felul lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s